Du er landet på Knivblok.dk, det helt rigtige sted at finde Fiskars knivblok. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fiskars knivblok tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fiskars Edge knivblok med 5 knive

Sidste produkt på vores liste er Fiskars Edge knivblok med 5 knive som vi har fundet til 729,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne knivblok fra Fiskars er designet så den nemt kan hænge på væggen, opbevares i din skuffe eller stå på køkkenbordet alt efter smag og behag.
Den indeholder 5 lækre knive fra serien Edge.
    Sættet indeholder:  1 x Fiskars® Edge Urtekniv -…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Fiskars Knivblok på listen er Fiskars Edge knivblok med 5 knive fra KitchenOne.dk med en pris på 729.00. Billigste udvalgte Knivblok er Fiskars Edge knivblok med 5 knive som du kan købe for 729.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Fiskars Knivblok data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Fiskars Knivblok tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Knivblok guides:

Fandt du ikke det rigtige Knivblok blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Knivblok: