Du er landet på Knivblok.dk, det helt rigtige sted at finde Fiskars knivsæt. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fiskars knivsæt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fiskars Norden Knivsæt 2 Dele

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Fiskars Norden Knivsæt 2 Dele” fås til 1368,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Knivsæt fra Fiskars bestående af 1x kokkekniv og 1x grøntsagskniv af højkvalitets tysk stål med højt karbon indhold, hvilket sikrer en suveræn ydelse og langvarig skarphed.
Bladet er videremere slebet i en vinkel på 26°, som er optimalt for disse typer k…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Fiskars Hard Edge knivsæt, 2 dele

Sidste produkt på vores liste er Fiskars Hard Edge knivsæt, 2 dele som vi har fundet til 429,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Knivsæt med to dele fra Fiskars serien Hard Edge får du alt, hvad du skal bruge til at klare de fleste typer af madlavning.
Sættet indeholder en stor kokkekniv, der klarer mange forskellige opgaver og fungerer som den perfekte all-round kniv, men du får o…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Fiskars knivsæt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Fiskars knivsæt:

Dyreste Fiskars Knivsæt på listen er Fiskars Norden Knivsæt 2 Dele fra KitchenOne.dk med en pris på 1368.00. Billigste udvalgte Knivsæt er Fiskars Hard Edge knivsæt, 2 dele som du kan købe for 429.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 939 kr. – de 2 Fiskars Knivsæt vi har fundet koster i gennemsnit 898.5 kr.
Ovenstående Fiskars Knivsæt data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Fiskars Knivsæt tilbud er opdateret i dag 09-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Knivsæt guides:

Fandt du ikke det rigtige Knivsæt blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Knivsæt: