Du er landet på Knivblok.dk, det helt rigtige sted at finde Fiskars knivsæt. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fiskars knivsæt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fiskars Hard Edge knivsæt, 2 dele

Sidste produkt på vores liste er Fiskars Hard Edge knivsæt, 2 dele som vi har fundet til 389,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Knivsæt med to dele fra Fiskars serien Hard Edge får du alt, hvad du skal bruge til at klare de fleste typer af madlavning.
Sættet indeholder en stor kokkekniv, der klarer mange forskellige opgaver og fungerer som den perfekte all-round kniv, men du får o…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Fiskars Knivsæt på listen er Fiskars Hard Edge knivsæt, 2 dele fra KitchenOne.dk med en pris på 389.00. Billigste udvalgte Knivsæt er Fiskars Hard Edge knivsæt, 2 dele som du kan købe for 389.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Fiskars Knivsæt data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Fiskars Knivsæt tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Knivsæt guides:

Fandt du ikke det rigtige Knivsæt blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Knivsæt: