Du er landet på Knivblok.dk, det helt rigtige sted at finde Rig-tig knivblok. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Rig-tig knivblok tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rig-Tig BLOCK-IT knivblok – Black

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Erling Christensen Møbler.

Her kan “Rig-Tig BLOCK-IT knivblok – Black” fås til 449,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rig-Tig BLOCK-IT knivblok – Black Knivblokken er udført i sort melamin, mens toppen er udført i bæredygtigt bambus med syv slidser i varierende bredde til opbevaring af knive.
Knivblokken er tilpas tung for at undgå, at den vælter.
Melamin er et praktisk…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

2: Rig-Tig BLOCK-IT knivblok – Hvid

Sidste produkt på vores liste er Rig-Tig BLOCK-IT knivblok – Hvid som vi har fundet til 399,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Rig-Tig BLOCK-IT knivblok – Hvid Knivblokken er udført i hvid melamin, mens toppen er udført i bæredygtigt bambus med syv slidser i varierende bredder til opbevaring af knive.
Knivblokken er tilpas tung for at undgå, at den vælter, når der rækkes ud efter…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Dyreste Rig-tig Knivblok på listen er Rig-Tig BLOCK-IT knivblok – Black fra Erling Christensen Møbler med en pris på 449.00. Billigste udvalgte Knivblok er Rig-Tig BLOCK-IT knivblok – Hvid som du kan købe for 399.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 50 kr.
Ovenstående Rig-tig Knivblok data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Rig-tig Knivblok tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Knivblok guides:

Fandt du ikke det rigtige Knivblok blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Knivblok: