Du er landet på Knivblok.dk, det helt rigtige sted at finde Fiskars knivmagnet. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fiskars knivmagnet tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fiskars Functional Form knivmagnet

Sidste produkt på vores liste er Fiskars Functional Form knivmagnet som vi har fundet til 139,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne stærke knivmagnet er designet til at være praktisk i hverdagen, så du nemt og sikkert kan hænge dine køkkenknive herpå.
Magneten er en del af serien Functional Form, som er udviklet til daglig brug i køkkenet, hvorfor der er lagt særlig vægt på erg…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Fiskars Knivmagnet på listen er Fiskars Functional Form knivmagnet fra KitchenOne.dk med en pris på 139.00. Billigste udvalgte Knivmagnet er Fiskars Functional Form knivmagnet som du kan købe for 139.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Fiskars Knivmagnet data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Fiskars Knivmagnet tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Knivmagnet guides:

Fandt du ikke det rigtige Knivmagnet blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Knivmagnet: