Du er landet på Knivblok.dk, det helt rigtige sted at finde Eva Solo knivmagnet. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Eva Solo knivmagnet tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Eva Solo Knivmagnet til 8 knive

Sidste produkt på vores liste er Eva Solo Knivmagnet til 8 knive som vi har fundet til 279,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Opbevar dine knive sikkert på denne knivmagnet fra Eva Solo.
Magnetskinnen er designet således, at knivene ikke sidder op ad hinanden, men hænger individuelt, så du let kan udvælge den kniv du skal bruge uden risiko for at skubbe en af de andre knive ned….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Eva Solo Knivmagnet på listen er Eva Solo Knivmagnet til 8 knive fra KitchenOne.dk med en pris på 279.00. Billigste udvalgte Knivmagnet er Eva Solo Knivmagnet til 8 knive som du kan købe for 279.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Eva Solo Knivmagnet data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Eva Solo Knivmagnet tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Knivmagnet guides:

Fandt du ikke det rigtige Knivmagnet blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Knivmagnet: