Du er landet på Knivblok.dk, det helt rigtige sted at finde InnovaGoods knivsæt. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle InnovaGoods knivsæt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Knivsæt fra InnovaGoods – 6 dele

  • Mærke: InnovaGoods

Sidste produkt på vores liste er Knivsæt fra InnovaGoods – 6 dele som vi har fundet til 139,- hos shoppio.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Et super flot knivsæt fra InnovaGoods i regnbues farver! Dette flotte knivsæt indeholder 6 dele (5 knive i forskellige størrelser og 1 skræller), som er et must-have til det moderne køkken.
Selve håndtagene er produceret af silikone, så de er ekstra beha…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste InnovaGoods Knivsæt på listen er Knivsæt fra InnovaGoods – 6 dele fra shoppio.dk med en pris på 139.00. Billigste udvalgte Knivsæt er Knivsæt fra InnovaGoods – 6 dele som du kan købe for 139.00 hos shoppio.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående InnovaGoods Knivsæt data og priser er hentet fra 1 butikker (shoppio.dk). Alle InnovaGoods Knivsæt tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Knivsæt guides:

Fandt du ikke det rigtige Knivsæt blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Knivsæt: