Du er landet på Knivblok.dk, det helt rigtige sted at finde Everdure køkkenkniv. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Everdure køkkenkniv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Everdure Køkkenkniv 152 mm

  • Dagens pris: 499,- kr.
  • Fundet hos Pejsen.com
  • Mærke: Everdure

Sidste produkt på vores liste er Everdure Køkkenkniv 152 mm som vi har fundet til 499,- hos Pejsen.com.

Forhandlerens beskrivelse:
Kvalitets Utility Knife fra Everdure af Heston Blumenthal belagt med titanium og skaft af pakkatræ, som giver en god komfort ved anvendelse og er langtidsholdbart.
Køkkenkniven er perfekt til mange opgaver i køkkenet, lige fra udskæring af kød, frugt og g…

Se hos Pejsen.com ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Everdure køkkenkniv i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Everdure køkkenkniv:

Dyreste Everdure Køkkenkniv på listen er Everdure Køkkenkniv 152 mm fra Pejsen.com med en pris på 499.00. Billigste udvalgte Køkkenkniv er Everdure Køkkenkniv 152 mm som du kan købe for 499.00 hos Pejsen.com. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Everdure Køkkenkniv vi har fundet koster i gennemsnit 499 kr.
Ovenstående Everdure Køkkenkniv data og priser er hentet fra 1 butikker (Pejsen.com). Alle Everdure Køkkenkniv tilbud er opdateret i dag 09-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køkkenkniv guides:

Fandt du ikke det rigtige Køkkenkniv blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køkkenkniv: