Du er landet på Knivblok.dk, det helt rigtige sted at finde Robert Welch knivsliber. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Robert Welch knivsliber tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Robert Welch Signature Introductory Startsæt med 2 Knive og 1 Knivsliber

  • Mærke: Robert Welch

Vores første anbefaling er “Robert Welch Signature Introductory Startsæt med 2 Knive og 1 Knivsliber” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Robert Welch Signature Introductory er et 3-delt sæt, der indeholder en 14 cm. kokkekniv, en 10 cm. grøntsagskniv og en knivsliber, der er helt perfekt til at holde dine knive super skarpe.
De prisvindende Signature knive er fremstillet af tysk rustfri…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Robert Welch Signature Knivsliber

  • Mærke: Robert Welch

Sidste produkt på vores liste er Robert Welch Signature Knivsliber som vi har fundet til 289,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne knivsliber fra Robert Welch Signature serien er fremstillet med et keramisk hjul, der kontinuerligt genopliver dine knives skarphed.
Sliberen er udstyret med et plasthåndtag, hvilket sikrer en nem anvendelse.
Slibehjulet er desuden placeret i en 15…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Robert Welch Knivsliber på listen er Robert Welch Signature Introductory Startsæt med 2 Knive og 1 Knivsliber fra KitchenOne.dk med en pris på 702.00. Billigste udvalgte Knivsliber er Robert Welch Signature Knivsliber som du kan købe for 289.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 413 kr.
Ovenstående Robert Welch Knivsliber data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Robert Welch Knivsliber tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Knivsliber guides:

Fandt du ikke det rigtige Knivsliber blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Knivsliber: