Du er landet på Knivblok.dk, det helt rigtige sted at finde Global knivmagnet. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Global knivmagnet tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Global G-42/51 knivmagnet

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Global G-42/51 knivmagnet” fås til 728,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Global G-42/51 Knivmagnet 51 cm Spar plads, få overblik over dine knive og hav dem lige ved hånden, når du skal bruge dem. På G-42/51 Knivmagneten på 51 cm fra Global er de lige ved hånden.
Knivmagneten fra Global har resten seriens karakteristiske design…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Global G-42/41 Knivmagnet

Sidste produkt på vores liste er Global G-42/41 Knivmagnet som vi har fundet til 1099,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvis du ejer en række global knive er det vigtigt de bliver opbevaret korrekt, så du bevare levetiden.
Med Global G-42/41 Knivmagneten kan du både opbevare dem korrekt og spare plads.
Knivene er altid lige ved hånden og du har et godt overblik når du skal…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Global knivmagnet i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Global knivmagnet:

Dyreste Global Knivmagnet på listen er Global G-42/41 Knivmagnet fra KitchenOne.dk med en pris på 1099.00. Billigste udvalgte Knivmagnet er Global G-42/51 knivmagnet som du kan købe for 728.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 371 kr. – de 2 Global Knivmagnet vi har fundet koster i gennemsnit 913.5 kr.
Ovenstående Global Knivmagnet data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Emmalys, Erling Christensen Møbler). Alle Global Knivmagnet tilbud er opdateret i dag 08-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Knivmagnet guides:

Fandt du ikke det rigtige Knivmagnet blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Knivmagnet: