Du er landet på Knivblok.dk, det helt rigtige sted at finde Dorre knivholder. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Dorre knivholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dorre Hugo Knivholder

Sidste produkt på vores liste er Dorre Hugo Knivholder som vi har fundet til 189,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Opbevar dine køkkenknive på flot og elegant vis med denne smukke Hugo knivholder fra Dorre.
Knivholderen er udført i smukt og bæredygtigt bambustræ, der er udstyret med en magnet, som holder på knivene og opbevare dem på en skånsom måde.
Holderen opbevar…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Dorre knivholder i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Dorre knivholder:

Dyreste Dorre Knivholder på listen er Dorre Hugo Knivholder fra KitchenOne.dk med en pris på 189.00. Billigste udvalgte Knivholder er Dorre Hugo Knivholder som du kan købe for 189.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Dorre Knivholder vi har fundet koster i gennemsnit 189 kr.
Ovenstående Dorre Knivholder data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Dorre Knivholder tilbud er opdateret i dag 09-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Knivholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Knivholder blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Knivholder: