Du er landet på Knivblok.dk, det helt rigtige sted at finde Kyocera knivblok. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kyocera knivblok tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kyocera Knivblok i bambustræ

Sidste produkt på vores liste er Kyocera Knivblok i bambustræ som vi har fundet til 342,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne fine knivblok i bambustræ fra Kyocera har plads til 4 knive.
Den er smal med en dybde på kun 6,6cm og er designet til både at kunne stå på køkkenbordet som en konventiel knivblok og at kunne enten hænge på væggen eller ligge i køkkenskuffen….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Kyocera Knivblok på listen er Kyocera Knivblok i bambustræ fra KitchenOne.dk med en pris på 342.00. Billigste udvalgte Knivblok er Kyocera Knivblok i bambustræ som du kan købe for 342.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Kyocera Knivblok data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Kyocera Knivblok tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Knivblok guides:

Fandt du ikke det rigtige Knivblok blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Knivblok: