Du er landet på Knivblok.dk, det helt rigtige sted at finde Global køkkenkniv. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Global køkkenkniv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Global Sai-M05 Køkkenkniv 17 cm

  • Mærke: Global

Sidste produkt på vores liste er Global Sai-M05 Køkkenkniv 17 cm som vi har fundet til 891,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Allround køkkenkniv fra Global Sai, der med sit fleksible design er ideel til filetering af fisk og svinekød. Kniven måler 17 cm og har en smal vinkel på 12,5 grader.
Skaftet har et ergonomisk tommelfingergreb, og håndtaget på en Global Sai kniv er fyl…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Global Køkkenkniv på listen er Global Sai-M05 Køkkenkniv 17 cm fra KitchenOne.dk med en pris på 891.00. Billigste udvalgte Køkkenkniv er Global Sai-M05 Køkkenkniv 17 cm som du kan købe for 891.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Global Køkkenkniv data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Global Køkkenkniv tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køkkenkniv guides:

Fandt du ikke det rigtige Køkkenkniv blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køkkenkniv: