Du er landet på Knivblok.dk, det helt rigtige sted at finde Global køkkenkniv. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Global køkkenkniv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Global Sai-M02 Køkkenkniv 14,5 cm

Sidste produkt på vores liste er Global Sai-M02 Køkkenkniv 14,5 cm som vi har fundet til 931,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Allround køkkenkniv fra Global Sai, der med sit smidige design er ideel til at skære både kød og grøntsager. Kniven måler 14,5 cm og har en smal vinkel på 12,5 grader.
Skaftet har et ergonomisk tommelfingergreb, og håndtaget på en Global Sai kniv er f…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Global køkkenkniv i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Global køkkenkniv:

Dyreste Global Køkkenkniv på listen er Global Sai-M02 Køkkenkniv 14,5 cm fra KitchenOne.dk med en pris på 931.00. Billigste udvalgte Køkkenkniv er Global Sai-M02 Køkkenkniv 14,5 cm som du kan købe for 931.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Global Køkkenkniv vi har fundet koster i gennemsnit 931 kr.
Ovenstående Global Køkkenkniv data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Global Køkkenkniv tilbud er opdateret i dag 09-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køkkenkniv guides:

Fandt du ikke det rigtige Køkkenkniv blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køkkenkniv: