Du er landet på Knivblok.dk, det helt rigtige sted at finde Satake knivblok. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Satake knivblok tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Satake Satake Houcho Knivblok

Sidste produkt på vores liste er Satake Satake Houcho Knivblok som vi har fundet til 499,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Satake er kendt for at fremstille japanske knive i høj kvalitet.
Houcho betyder kniv på japansk og ud over denne knivblok kan du også finde en hel knivserie af dette navn. Denne knivblok er lavet af birketræ og har plastpåfyldningsstrå på indersiden der…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Satake Knivblok på listen er Satake Satake Houcho Knivblok fra KitchenOne.dk med en pris på 499.00. Billigste udvalgte Knivblok er Satake Satake Houcho Knivblok som du kan købe for 499.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Satake Knivblok data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Satake Knivblok tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Knivblok guides:

Fandt du ikke det rigtige Knivblok blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Knivblok: