Du er landet på Knivblok.dk, det helt rigtige sted at finde WMF knivsæt. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle WMF knivsæt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: WMF Spitzenklasse Plus Knivsæt 3 dele

  • Mærke: WMF

Vores første anbefaling er “WMF Spitzenklasse Plus Knivsæt 3 dele” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Uanset hvor meget du holder af at lave mad, er det essentielt med gode knive af høj kvalitet.
Dette Spitzenklasse Plus knivsæt fra WMF er oplagt til dig, der lige er flyttet hjemmefra eller dig, der ønsker at udskifte de gamle, slidte knive.
Sættet består…

Tjek bedste pris ❯❯

2: WMF Grand Gourmet knivsæt 3 dele Rustfrit stål

  • Mærke: WMF

Sidste produkt på vores liste er WMF Grand Gourmet knivsæt 3 dele Rustfrit stål som vi har fundet til 1456,- hos Nordic Nest DK.

Forhandlerens beskrivelse:
WMF Grand Gourmet knivsæt 3 dele Rustfrit stål…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste WMF Knivsæt på listen er WMF Grand Gourmet knivsæt 3 dele Rustfrit stål fra Nordic Nest DK med en pris på 1456.00. Billigste udvalgte Knivsæt er WMF Spitzenklasse Plus Knivsæt 3 dele som du kan købe for 1026.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 430 kr.
Ovenstående WMF Knivsæt data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Nordic Nest DK). Alle WMF Knivsæt tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Knivsæt guides:

Fandt du ikke det rigtige Knivsæt blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Knivsæt: