Du er landet på Knivblok.dk, det helt rigtige sted at finde knivblok. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle knivblok tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Zone Singles Knivblok Sort

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Zone Singles Knivblok Sort” fås til 194,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super lækker knivblok fra danske Zone, som passer til alle typer knive.
Indeni består den af en masser plaststrå, som gør du kan placere knivene ligesom du vil. Det stilrene design kombineret med den elegante, diskrete farve gør knivblokken til en god ind…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Continenta Knivblok i Akacietræ

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Continenta Knivblok i Akacietræ til kun 589,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Opbevar dine knive i denne stilrene knivblok fra Continenta.
Du kan opbevare helt op til 9 knive i forskellige størrelser, strygestål og saks i knivblokken.
Den er lavet af smukt og robust akacietræ, der er bæredygtigt dyrket.
Knivblokkens overfladen er b…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Ninja knivsæt med knivblok – K32006

  • Dagens pris: 1300,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1899.00, nu kun 1300,-.
    Du sparer 599 kr. / 31 %
  • Fundet hos Coop.dk

Næste anbefaling er “Ninja knivsæt med knivblok – K32006”.

Dagens bedste tilbud på “Ninja knivsæt med knivblok – K32006” har vi fundet hos Coop.dk hvor prisen lige nu er 1300,- kr.

Se hos Coop.dk ❯❯

4: WMF Spitzenklasse Plus Knivsæt med knivblok

Produkt nummer 4 på vores “knivblok-liste” er WMF Spitzenklasse Plus Knivsæt med knivblok som du lige nu kan købe for 1413,- hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Et godt udvalg af knive er essentielt, uanset om du bruger meget tid i køkkenet eller ej.
Dette Spitzenklasse Plus knivsæt fra WMF består af 6 dele: 1 knivblok i bøg, 1 kokkekniv 20 cm., 1 brødkniv 20 cm., 1 kødkniv 16 cm., 1 universalkniv 10 cm. og 1 str…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: Wüsthof Classic knivblok 9 knive sort træ

Forhandlerens beskrivelse:
Classic knivblokken er din bedste ven, hvis du leder efter en komplet løsning til køkkenet.
Blokken leveres nemlig med 8 knive samt 1 køkkensaks, og derfor er du dækket ind, hvad angår stort set alle skæreopgaver i køkkenet.
Med blokken medfølger: to urte…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

6: Global Knivsæt med knivblok Sort

Forhandlerens beskrivelse:
Det ultimative knivsæt fra Global, hvor der medfølger en knivblok og 5 knive.
GKB-52/CB knivblokken har plads til 9 knive, og den sørger for at holde dine knive skarpe, så den høje kvalitet bibeholdes.
Derudover medfølger også 5 knive, hvis design er stil…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

7: Wüsthof Knivblok med 9 knive

Forhandlerens beskrivelse:
I denne knivblok fra Wüsthof Classic serien kan du opbevare dine professionelle knive fra netop Wüsthof brandet.
Du får et komplet sæt, da der medfølger 7 knive, et strygestål samt en køkkensaks, og du er derfor dækket ind, hvad angår alle skæreopgaver i…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

8: Zwilling Selvslibende knivblok m. 7 dele

Sidste produkt på vores liste er Zwilling Selvslibende knivblok m. 7 dele som vi har fundet til 1499,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Med denne knivblok fra Zwilling, får du ikke bare en knivblok.
Du får derudover 6 dele som dagligt anvendes i køkkenet.
Udover den smarte selvslibende knivblok medfølger en køkkensaks, en urtekniv, en universalkniv, en kødkniv, en kokkekniv og en brødkn…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste knivblok i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse knivblok:

Dyreste Knivblok på listen er Wüsthof Ikon knivblok med 9 knive fra KitchenOne.dk med en pris på 5212.00. Billigste udvalgte Knivblok er Quttin Knivblok som du kan købe for 59.00 hos Plusshop.dk. Forskellen på de to priser er 5153 kr. – de 8 Knivblok vi har fundet koster i gennemsnit 13932.24 kr.
Ovenstående Knivblok data og priser er hentet fra 22 butikker (KitchenOne.dk, Coop.dk, LivetSomSenior, Gourmetshoppen.com, Proshop.dk, Barlife.dk, Dealshoppen, Bolig & Haven, Kids-world, Stokværk, Parcellet, Mammashop.dk, Loukrudt, KÆRE BØRN, Emmalys, Kai Berntsen ApS, HvidevareShoppen.dk, Plusshop.dk, Bazta.com, Legekammeraten.dk, Erling Christensen Møbler, Manillo.dk). Alle Knivblok tilbud er opdateret i dag 09-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Knivblok guides:

Fandt du ikke det rigtige Knivblok blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Knivblok:

3 fordele ved at opbevare dine knive i en knivblok – og 3 ting du skal overveje inden køb

Mangler du også en lækker knivblok til dit hjem? Der er heldigvis en masse forskellige slags knivblokke, du kan vælge i mellem, når du skal på udkig efter den perfekte til dit hjem. I artiklen her får du 3 fordele til, hvorfor du skal opbevare dine knive i netop en knivblok, og 3 ting du skal overveje, inden du køber en specifik knivblok. Læs med og bliv inspireret til dit næste køb.

Lettilgængelige knive i en travl hverdag

En af de første fordele ved at opbevare dine knive i en knivblok er, at dine knive så vil være lettilgængelige i en travl hverdag, hvor madlavningen skal gå hurtigt og være nemt. Så kan du hurtigt og simpelt tage din favorit kniv frem og begynde på aftensmaden. Så behøver du ikke bruge værdigful tid i en travl hverdag på at finde netop den kniv frem fra skuffen af, som du gerne vil have frem. Selvom det ikke virker som så stor tid besparet, kan det hurtigt løbe op og skabe ekstra tid og overskud i din hverdag. Og overskud kan man jo aldrig få for meget af.

Flot opbevaring af dine knive

En af de andre fordele ved at opbevare dine knive i en knivblok er, at de er noget af den smukkeste opbevaring af knive, du kan finde på markedet. Knivene står snorlige og pænt præsenteret, når de er placeret i en knivblok. Samtidig ser dit hjem ryddeligt og smukt ud, selvom dine knive er så let tilgængelige og fremme. Og hvem vil ikke have et både praktisk, smukt og ryddeligt hjem? Samtidig kan du få rigtig mange versioner af knive, så du kan helt sikkert finde en, som passer helt perfekt til netop dit køkken.

En knivblok passer godt på dine knive

En af de andre fordele ved at opbevare dine knive i en knivblok er, at en knivblok kan passe utrolig godt på dine knive, så der går længere tid, før de trænger til at blive slebet igen. Det kan især være den fordel, hvis du nu har dine knive løst i en skuffe, hvor de nemt bliver slidt på hinanden og på de andre ting, der er i skuffen. Så skal du meget hurtigere hen og slibe dine knive – eller selvfølgelig leve med at de er meget sløve, hvilket dog ikke er optimalt for hverken sikkerheden eller din lyst til at lave mad. En sikker kniv er nemlig en skarp en, så du nemmere kan styre den. Det er ofte de svage knive, som smutter fra os, som skærer os ved et uheld nemlig. Derfor er en knivblok god, så du undgår den situation.

Designet i dit køkken

En af de første ting du skal være opmærksom på, når du skal investere i en ny knivblok er, at den selvfølgelig skal passe til resten af designet i dit køkken. Der findes nemlig utallige knivblokke på markedet, og derfor kan du lige så godt vælge en, som faktisk passer til resten af det interiør, der er i dit nuværende køkken. Måske har du et lækkert køkken i træ? Så kan det være rigtig smukt med en smuk knivblok i træ, mens det vil se meget malplaceret ud med en meget moderne knivblok i for eksempel sort.

Placeringen af knivblokken – hvordan er det nemmest og bedst for dig?

En af de andre ting du skal være opmærksom på, når du skal investere i en ny knivblok er, at den er placeret et godt sted i dit køkken. Det kan være en god ide at overveje, hvor der er plads til en knivblok, hvor den vil være praktisk placeret i forhold til din madlavningsrutine, og hvor den vil se flot ud henne. Prøv eventuelt at rykke lidt rundt i dit køkken, så du finder den mest praktiske placering til din knivblok. Det er for eksempel ikke så brugervenligt, hvis du placerer din knivblok lige ved siden af din håndvask eller dit komfur, da den så vil blive beskidt utroligt hurtigt på grund af sæberester fra vasken eller på grund af oliesprøjt fra madlavning på komfuret. Det er i hvert fald værd at tænke over, hvor du gerne vil placere din kommende knivblok, så den står tæt på der, hvor du normalt ville skære grøntsager og andre madvarer ud.

Børn og andre udfordringer

En af de andre ting du skal være opmærksom på, når du skal investere i en ny knivblok er, at den skal være placeret i sikker afstand fra blandt andet børn og husdyr. Det kan være en dårlig ide at stille din kommende knivblok der, hvor du normalt vil have dine børn til at hjælpe dig med at lave mad. Så kan barnet blive fristet til at undersøge det nye spændende objekt. Og det kan ende rigtig galt, hvis du ikke lige er opmærksom på, hvad barnet er i gang med. Hvis du har et småt køkken, og knivblokken ikke umiddelbart kan komme væk fra barnets rækkevidde, kan det være godt at forklare barnet, at det ikke skal røre ved knivene, og være konsekvent i den beslutning, så barnet forstår alvoren ved knivene. Hvis barnet dog alligevel ikke forstår et nej, kan det være værd at overveje, om du skal vente et par år med at investere i en knivblok. Så kan det måske være, at knivene skal placeres i en skuffe, som kan låses og børnesikres. Så må du blot slibe dine knive oftere, så de altid kan være skarpe og klar til kamp. Så kan du altid investere i en lækker knivblok, når børnene forstår et nej.

Endnu ikke sikker på at knivblokke skal købes på nettet? Her her Tre argumenter

Her kommer de 3 grunde til at købe knivblokke på nettet som vi på knivblok.dk bedste kan lide.

Ikke nogen kø

Du slipper for at stå i kø når du køber din knivblok på nettet, og det er måske en af de bedste grunde til at vælge at gøre det. For der er ikke mange der nyder tiden de står i kø – de fleste af os hader det faktisk.

Men med nethandel er der kun dig og butikken, og derfor er der heller ingen kø, og dermed ingen irritation.

Du kan købe din knivblok på nettet når du har tid

Kunne du forestille dig at stå og købe knivblokke mens du venter på bussen? I de sidste 5 minutter af din frokostpause? Eller søndag morgen mens familien sover og du varmer boller i ovnen? For bare 10 år siden havde det været lidt af en utopi, men i dag kan du købe alting hvor og hvornår det passer dig, bare du har en smartphone. Vores side knivblok.dk har åbent hele døgnet, og det samme har de webshops vi henviser til. Du kan derfor købe, lige præcis når du har tid.

Der er aldrig udsolgt af knivblokke

Hvis du tager til shoppingcentret for at købe en ny knivblok og butikken ikke har det så er gode råd dyre. Hvis du er rigtig heldig er der andre butikker i centret der sælger samme varer – men ofte vil der være udsolgt i samtlige butikker.

Så skal du ud at centret og enten køre hjem uden knivblok, eller prøve lykken i en anden del af byen.

Det undgår du hvis du handler online.

Her er det altid muligt at finde en butik med varer på lager og hurtig levering.

Hvis du kunne lide Knivblok.dk

Ud over knivblok.dk driver vi også siden sauterpande.dk – prøv at giv den et besøg.

Måske kan du også lide:

Her på Knivblok.dk skriver vi ikke kun om Knivblok – faktisk har vi rigtig mange gode guides.

Måske du vil synes om disse: