Du er landet på Knivblok.dk, det helt rigtige sted at finde Zwilling knivblok. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Zwilling knivblok tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Zwilling Pro knivblok bambus, 6 dele

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Zwilling Pro knivblok bambus, 6 dele” fås til 2843,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne elegante knivblok inkluderer fem køkkenkniv i topkvalitet, som klarer enhver opgave i køkkenet.
Med en urtekniv, universalkniv, en forskærerkniv, en kokkekniv og en brødkniv inden for rækkevidde har du alle redskaber til at klare alle hverdagens skæ…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Zwilling Magnestisk knivblok i bambus

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Zwilling Magnestisk knivblok i bambus til kun 650,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hav altid dine knive lige ved hånden med denne knivblok fra Zwilling.
Med denne knivblok kan du opbevare dine knive sikkert og praktisk samtidig med, at knivblokken hjælper med at holde orden i køkkenet.  Knivblokken er lavet af bambus, som giver et meg…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Zwilling Selvslibende knivblok m. 7 dele

Næste anbefaling er “Zwilling Selvslibende knivblok m. 7 dele”.

Dagens bedste tilbud på “Zwilling Selvslibende knivblok m. 7 dele” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 1499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med denne knivblok fra Zwilling, får du ikke bare en knivblok.
Du får derudover 6 dele som dagligt anvendes i køkkenet.
Udover den smarte selvslibende knivblok medfølger en køkkensaks, en urtekniv, en universalkniv, en kødkniv, en kokkekniv og en brødkn…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Zwilling knivblok – Gourmet

  • Dagens pris: 899,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1749.00, nu kun 899,-.
    Du sparer 850 kr. / 48 %
  • Fundet hos Coop.dk
  • Mærke: Zwilling

Produkt nummer 4 på vores “Zwilling knivblok-liste” er Zwilling knivblok – Gourmet som du lige nu kan købe for 899,- hos Coop.dk

Se hos Coop.dk ❯❯

5: Zwilling Four Star Selvslibende Knivblok 7 dele

Sidste produkt på vores liste er Zwilling Four Star Selvslibende Knivblok 7 dele som vi har fundet til 1299,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Hold altid dine knive skarpe takket være SharpBlock fra Zwilling, som har Keep It Sharp-teknologi.
Dine knive vedligeholdes derfor før og efter brug ved hjælp af de keramiske slibestænger, som sikrer korrekt slibning af de medfølgende knive.
Foruden den s…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Zwilling knivblok i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Zwilling knivblok:

Dyreste Zwilling Knivblok på listen er Zwilling Pro knivblok bambus, 6 dele fra KitchenOne.dk med en pris på 2843.00. Billigste udvalgte Knivblok er Zwilling Magnestisk knivblok i bambus som du kan købe for 650.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 2193 kr. – de 5 Zwilling Knivblok vi har fundet koster i gennemsnit 1438 kr.
Ovenstående Zwilling Knivblok data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Coop.dk). Alle Zwilling Knivblok tilbud er opdateret i dag 09-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Knivblok guides:

Fandt du ikke det rigtige Knivblok blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Knivblok: