Du er landet på Knivblok.dk, det helt rigtige sted at finde WMF knivblok. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle WMF knivblok tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: WMF Spitzenklasse Plus Knivsæt med knivblok

Sidste produkt på vores liste er WMF Spitzenklasse Plus Knivsæt med knivblok som vi har fundet til 1409,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Et godt udvalg af knive er essentielt, uanset om du bruger meget tid i køkkenet eller ej.
Dette Spitzenklasse Plus knivsæt fra WMF består af 6 dele: 1 knivblok i bøg, 1 kokkekniv 20 cm., 1 brødkniv 20 cm., 1 kødkniv 16 cm., 1 universalkniv 10 cm. og 1 str…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste WMF Knivblok på listen er WMF Spitzenklasse Plus Knivsæt med knivblok fra KitchenOne.dk med en pris på 1409.00. Billigste udvalgte Knivblok er WMF Spitzenklasse Plus Knivsæt med knivblok som du kan købe for 1409.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående WMF Knivblok data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle WMF Knivblok tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Knivblok guides:

Fandt du ikke det rigtige Knivblok blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Knivblok: